• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vattentäta skor för barn

Låt leken fortsätta oavsett väder och årstid. Skopunkten erbjuder ett brett sortiment av vattentäta barnskor som ser till att dina barn kan leka även när lekplatserna droppar pågående eller nyfallet regn. På denna sida hittar du allt ifrån klassiska gummistövlar till vattentäta sneakers och kängor som håller vätan ute oavsett årstid. Alla våra vattentäta skor är självklart fria från PFAS. Det som gör våra skor (material/membran) vattenavvisande är fluorfria vaxer och polymerer.

...

Handla vattentäta barnskor

Oavsett om det regnar eller om det är blött på marken så ska inte detta hindra dina barn ifrån att få komma ut och röra på sig. Det är viktigt att dina barn få leka av sig och vad passar då inte bättre än ett par vattentäta barnskor när marken är fuktig och blöt? Handla antingen här på skopunkten.se eller kom in i någon av våra fysiska butiker för att få personlig hjälp och där du dessutom kan klämma och känna.

Vattentäta barnskor för olika årstider

Den givna härskaren när det kommer till vattentäta barnskor är givetvis gummistöveln. Med sitt solida gummiyttre och långa skaft har gummistöveln varit en pålitlig sko i ur och skur och under många årtionden. Men det finns många andra modeller som också ser till att hålla vatten och väta bort ifrån dina barns fötter. På denna sida har vi samlat alla våra modeller av vattentäta barnskor. Allt ifrån sneakers till rejäla kängor. Så att ni har någonting att välja mellan oavsett årstid. Vill du säkra upp så att ni har skor hemma för alla årstiderna? På Skopunkten erbjuder vi alltid köp 3 för 2, eller köp 2 och få halva priset på det billigaste paret.

Våra vattentäta barnskor tål tuffa tag

Våra vattentäta textila skor har membran som enligt internationella standarder tål minst 15.000 flex, vilket innebär 15.000 steg i vatten. Det är fullt tillräckligt för att kunna vara ute och leka i en dag. Se gärna till att torkar upp skorna mellan dagarna så håller de längre!

Köp hem vattentäta barnskor och testa hemma

Även fast dina barn behöver vattentäta skor för att kunna leka utomhus vid blött underlag, så är det kanske inte säker att du lyckas övertyga dem att följa med dig ut och handla. Koka därför upp en kopp kaffe och handla dina skor via din mobil eller dator. Hos oss har du alltid öppet köp i 60 dagar och fri retur. Vilket gör att du kan beställa hem de vattentäta barnskor som du tror passar bäst och sedan pröva dem hemma.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Läs mer om medlemskapet
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments