• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Betalning

På Skopunkten.se beställer och betalar du smidigt och säkert. Det ska vara enkelt och kännas tryggt att handla på nätet. Därför erbjuder vi ett flertal olika betalningsalternativ, välj det som passar dig bäst.

Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan du betala via faktura, delbetalning, kort och direktbetalning via din bank. Väljer du faktura ser du den i Klarnas app. Där gör du enkelt din betalning inom 30 dagar. Väljer du att returnera en vara pausar du din order i appen. Har du inte Klarnas app skickas en faktura till din e-post efter att beställningen skickats och du har 30 dagar på dig att betala.

Har du frågor gällande din betalning, vänligen kontakta Klarna via klarna.se/kundservice eller ring Klarnas kundservice på 08-120 120 10. Du kan alltid se dina köp/fakturor på app.klarna.com/login.

Klarnas öppettider

Mån - Tor: 08:00 - 20:00
Fre: 08:00 - 18:00
Lör - Sön: 10:00 - 17:00
Helgdagar: Stängt

Betla enkelt med Klarna checkout

Presentkort/Värdebevis

Har du ett presentkort eller värdebevis kan du använda det för att betala din order. Täcker presentkortet inte hela summan betalar du resterande belopp med ett annat betalsätt. Vid en eventuell retur kommer återbetalning att ske till ett digitalt presentkort som skickas till din mejl.

Erbjudanden

Skopunktens erbjudanden "Köp 3, betala för 2" och "Köp 2, få 50% rabatt på billigaste paret" gäller alltid, även på varor med sänkt pris. Systemet räknar alltid ut det erbjudande som blir mest förmånligt för dig som kund. Även om du köper 3 par från Skopunkten kan det bli mer fördelaktigt för dig att ta del av erbjudandet "Köp 2, få 50% rabatt på billigaste paret".

Kampanjer

Övriga erbjudanden gäller en begränsad tid och det är endast på beställningar som är gjorda under erbjudandets giltighetstid som erbjudandet gäller. Det pris som annars anges på hemsidan är aktuellt försäljningspris vid ett köp online.

60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments