• ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Allmänna köpvillkor

Dessa villkor gäller alla beställningar som görs av kunden hos NilsonGroup AB, org. nr 556192-9315, via vår e-handel Skopunkten.se (nedan ”E-handeln”). Genom att använda och/eller göra en beställning via E-handeln godkänner du villkoren som anges i detta dokument (”Villkoren”), samt godkänner och bekräftar du att du samtyckt till och tagit del av informationen om personuppgifter och användningen av cookiepolicys och integritetspolicy, som utgör en integrerad del av dessa Villkor.

Utförliga kontaktuppgifter och övrig information om oss framgår av E-handeln. För att handla hos oss måste du vara över 18 år, inte stå under förmyndarskap och vara bosatt i Sverige. Vi förbehåller oss rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning (exempelvis om du uppgett felaktiga personuppgifter).

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på E-handeln. Dessa villkor kan komma att ändras. Den version av Villkoren som gäller för din beställning är den version som finns tillgänglig på E-handeln när du gör din beställning.

Ladda ner köpvillkor (pdf)

Avtal
Kunduppgifer m.m.
Beställning och priser
Betalning
Leverans och transport
Ångerrätt
Öppet köp
Byte
Reklamationer
Försenad leverans
Ändring av uppgifter på skickad order
Ej uthämtade paket
Säkerhet, personuppgifter och cookies
Tillämplig lag och tvist
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala senare med Klarna
Returnera i butik

Det ska vara kul att shoppa skor! Hos oss på Skopunkten hittar du massor att välja på till priser som gör det ännu roligare att uppdatera skogarderoben.

Alla skor

Alla varumärken

Sitemap

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Följ oss på sociala medier
Se mer skor:dinsko.se
Payments